Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Venkelsalade met notenmix & rozijnen

  • 10 minuten
  • 1 persoon
Venkelsalade met notenmix & rozijnen
413kcal Per persoon
Eiwitten
12g Eiwitten
Kh
54g Kh
Vetten
17g Vetten
Vezels
14g Vezels

Ingrediënten

  • 1 venkelknol
  • 1 bosuitje
  • 25 gram gemengde noten, ongebrand en ongezouten
  • 50 ml halfvolle yoghurt
  • 30 gram rozijnen
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Snijd de onderkant van de venkel en snijd daarna in heel dunne plakken. Bewaar het venkelgroen.
  2. Snijd de bosui in dunne plakjes. Hak de gemengde noten grof.
  3. Maak een dressing van de yoghurt met peper en zout.
  4. Meng de venkel met de bosui en rozijnen in een kom. Verdeel de dressing erover en bestrooi de venkelsalade met de gehakte noten.

Tip van FitChef

1. Eet je buiten de deur? Schep de salade in een afsluitbare bak. Neem de dressing apart in een klein bakje mee.
2. Rooster de noten eerst goudbruin in een droge koekenpan.