Salade met peer & geitenkaas
Salade met peer & geitenkaas
357kcal Per persoon
13g Eiwitten
34g Kh
19g Vetten
6g Vezels
Ingrediënten
- 1 peer
- 1 boterham, volkoren
- 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
- ½ eetlepel balsamicoazijn (8 ml)
- 1 handje veldsla (30 g)
- 40 gram geitenkaas bolletjes
Zo maak je dit recept
- Schil de peer en snijd dunne partjes van het vruchtvlees. Snijd het brood in stukjes.
- Klop de olie en balsamicoazijn tot een dressing en breng op smaak met peper en zout.
- Meng in een kom de salade met de dressing. Verdeel de peer, het brood en de geitenkaas erover.
Tip van FitChef
1. Lunch je buiten de deur? Doe de salade in een afsluitbare kom en neem de dressing apart in een klein bakje mee.
2. Rooster het brood eerst in de broodrooster en snijd het vervolgens in stukjes.