Weekmenu's op maat!

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Salade met rookvlees & avocado

  • 5 minuten
  • 1 persoon
Salade met rookvlees & avocado
271kcal Per persoon
Eiwit
13g Eiwit
Koolhydraten
15g Koolhydraten
Vet
18g Vet
Voedingsvezel
9g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 1 bosuitje
  • ½ avocado
  • ½ citroen
  • 5 plakken runderrookvlees
  • 40 ml halfvolle yoghurt
  • ½ eetlepel honing
  • ½ theelepel mosterd
  • 1 handje veldsla
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Snijd het bosuitje in dunne ringen. Schil de avocado en snijd in plakjes. Sprenkel wat citroensap over de avocado. Snijd de plakken rookvlees in repen.
  2. Klop een dressing van de yoghurt, honing en mosterd. Breng op smaak met wat citroensap, peper en zout.
  3. Meng in een kom de veldsla met de bosui en avocado. Meng de rookvlees met de salade en besprenkel met de dressing.

Tip van FitChef

1. Lunch je buiten de deur? Verpak de salade in een afgesloten bakje en neem de dressing apart mee. 
2. Maak een 'carpaccio'salade. Verdeel eerst het rookvlees in mooie plakken over een bordje en schep de salade erop.