Nieuw!
Salade met rosbiefrolletjes
Salade met rosbiefrolletjes
470kcal Per persoon
24g Eiwitten
14g Kh
35g Vetten
7g Vezels
Ingrediënten
- ½ komkommer
- 1 rode puntpaprika
- ½ rode ui
- 1 handje veldsla (30 g)
- 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
- 2 eetlepels zuivelspread (40 g)
- 1 theelepel groene pesto (5 g)
- 4 plakken rosbief
- 25 gram gemengde noten, ongebrand en ongezouten
Deze heerlijke salade met rosbiefrolletjes, komkommer, paprika en noten is perfect als gezonde lunch, als onderdeel van een zomers buffet of als bijgerecht bij gebakken aardappeltjes. Met een salade krijg je op een lekkere en snelle manier een heleboel voedingsstoffen binnen. Geniet!
Zo maak je dit recept
- Snijd de komkommer in halve plakjes. Snijd de puntpaprika in reepjes. Snijd de rode ui in halve ringen. Doe dit samen met de veldsla in een schaal. Besprenkel met de olie en hussel door elkaar.
- Roer de zuivelspread met de pesto in een klein schaaltje door elkaar. Verdeel op het uiteinde van de plakjes rosbief wat van het zuivelspreadmengsel en rol de plakjes op. Snijd de plakjes vervolgens doormidden.
- Verdeel de rosbiefrolletjes en noten over de salade. Breng op smaak met peper en zout.
Tip van FitChef
1. Bereid de salade met rosbiefrolletjes in een afsluitbaar bakje om deze gemakkelijk met je mee te kunnen nemen.
2. Vervang de noten eens door pijnboompitten.
3. Als je wat meer tijd hebt is het lekker om de noten of pitten even te roosteren in een droge koeken- of grillpan.