Sandwich met paprikasalade & rosbief
Sandwich met paprikasalade & rosbief
299kcal Per persoon
25g Eiwit
37g Koolhydraten
5g Vet
9g Voedingsvezel
Ingrediënten
- 1 rode puntpaprika
- ½ rode ui
- 80 gram cottage cheese
- 1 theelepel paprikapoeder
- 2 boterhammen, volkoren
- 1 handje veldsla
- 2 plakken rosbief
Zo maak je dit recept
- Snijd de paprika in heel kleine blokjes. Snipper de ui.
- Meng in een kom de cottage cheese, het paprikapoeder, de paprika en ui. Breng op smaak met peper en zout.
- Bestrijk de sneden brood met het paprikamengsel en verdeel de veldsla over 1 snee. Leg hierop losjes de rosbief en leg de andere snee brood met de kant met paprikasalade naar beneden erop. Snijd de sandwich doormidden.
Tip van FitChef
Onderweg? Verpak de sandwiches in plastic folie en neem mee.