Sandwich met pindakaas & wortelsalade
Sandwich met pindakaas & wortelsalade
411kcal Per persoon
20g Eiwitten
35g Kh
21g Vetten
11g Vezels
Ingrediënten
- 50 gram wortel
- 1 stengel bleekselderij
- ½ limoen
- ¼ theelepel sambal (1 g)
- 2 eetlepels pindakaas (40 g)
- 2 boterhammen, volkoren
Zo maak je dit recept
- Rasp de wortel en bleekselderij met een julienneschiller in lange, dunne repen of rasp ze op een grove rasp.
- Meng de wortel- en bleekselderijrepen in een kom met enkele druppels limoensap. Meng de sambal door de pindakaas.
- Bestrijk de sneden volkorenbrood met de pittige pindakaas. Verdeel de wortelsalade over één snee brood en leg de andere snee brood er met de pindakaas naar beneden op. Druk iets aan en snijd de sandwich schuin doormidden.
Tip van FitChef
1. Meng wat verse koriander door de wortelsalade.
2. Verpak de sandwiches strak in plastic folie en neem mee in een lunchbox.