Nieuw!
Sandwich met rosbief & pesto
Sandwich met rosbief & pesto
362kcal Per persoon
16g Eiwitten
30g Kh
20g Vetten
6g Vezels
Ingrediënten
- 1 eetlepel mayonaise (20 ml)
- 1 theelepel groene pesto (5 g)
- 2 boterhammen, volkoren
- 1 handje gemengde sla (30 g)
- 2 plakken rosbief
- 2 zongedroogde tomaten
Zo maak je dit recept
- Meng de mayonaise en de pesto in een klein schaaltje.
- Besmeer één boterham met de pestomayonaise en verdeel vervolgens de sla, rosbief en zongedroogde tomaatjes erover. Breng op smaak met peper en zout. Leg de andere boterham erop en snijd de sandwich doormidden.
- Serveer de sandwiches op een bord.
Tip van FitChef
1. Deze sandwich met rosbief en pesto is ook lekker met in ringetjes gesneden bosui.
2. Onderweg? Verpak de sandwiches in folie en neem mee.