Weekmenu's op maat!

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Spaghetti met cottage cheese & broccoli

  • 20 minuten
  • 1 persoon
Spaghetti met cottage cheese & broccoli
620kcal Per persoon
Eiwit
40g Eiwit
Koolhydraten
83g Koolhydraten
Vet
14g Vet
Voedingsvezel
14g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 100 gram spaghetti, volkoren
  • 1 broccoli
  • 1 ei
  • 25 gram geraspte kaas, 30+
  • 1 theelepel Italiaanse kruiden, gedroogd
  • 2 eetlepels cottage cheese
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Kook de pasta in een pan met ruim kokend water met wat zout in 10-12 minuten beetgaar.
  2. Snijd de broccoliroosjes van de stronk. Schil de stronk en snijd de stronk in blokjes van 1 cm. Kook de broccoli in een pan met 4 cm kokend water in 4 minuten beetgaar.
  3. Klop in een kom het ei los met geraspte kaas, Italiaanse kruiden, cottage cheese en een paar eetlepels van het kookvocht van de spaghetti.
  4. Giet de pasta af en roer het eimengsel erdoor. Warm de spaghetti al roerend nog even door tot het mengsel bindt tot een lekkere saus. Giet de broccoli af en schep de blokjes door de spaghetti met saus.
  5. Serveer in een diep bord met de broccoliroosjes ernaast.