Spaghetti met cottage cheese & broccoli
Spaghetti met cottage cheese & broccoli
476kcal Per persoon
36g Eiwitten
54g Kh
13g Vetten
12g Vezels
Ingrediënten
- 75 gram spaghetti, volkoren
- 225 gram broccoliroosjes (diepvries)
- 1 ei
- 25 gram geraspte kaas, 30+
- 1 theelepel Italiaanse kruiden, gedroogd (2 g)
- 2 eetlepels cottage cheese (40 g)
Zo maak je dit recept
- Kook de pasta in een pan met ruim kokend water met wat zout in 10-12 minuten beetgaar.
- Kook de broccoliroosjes in een pan met 4 cm kokend water in 4 minuten beetgaar.
- Klop in een kom het ei los met geraspte kaas, Italiaanse kruiden, cottage cheese en een paar eetlepels van het kookvocht van de spaghetti.
- Giet de pasta af en roer het eimengsel erdoor. Warm de spaghetti al roerend nog even door tot het mengsel bindt tot een lekkere saus. Giet de broccoli af.
- Serveer de spaghetti in een diep bord met de broccoliroosjes ernaast.
Tip van FitChef
Garneer de spaghetti met wat chilivlokken als je van pittig houdt.