Spaghetti met cottage cheese & broccoli
476 kcal  per persoon
36g  Eiwitten
54g  Kh
13g  Vetten
12g  Vezels
Ingrediënten
- 75 gram spaghetti, volkoren
 - 225 gram broccoliroosjes (diepvries)
 - 1 ei
 - 25 gram geraspte kaas, 30+
 - 1 theelepel Italiaanse kruiden, gedroogd (2 g)
 - 2 eetlepels cottage cheese (40 g)
 
Zo maak je dit recept
- Kook de pasta in een pan met ruim kokend water met wat zout in 10-12 minuten beetgaar.
 - Kook de broccoliroosjes in een pan met 4 cm kokend water in 4 minuten beetgaar.
 - Klop in een kom het ei los met geraspte kaas, Italiaanse kruiden, cottage cheese en een paar eetlepels van het kookvocht van de spaghetti.
 - Giet de pasta af en roer het eimengsel erdoor. Warm de spaghetti al roerend nog even door tot het mengsel bindt tot een lekkere saus. Giet de broccoli af.
 - Serveer de spaghetti in een diep bord met de broccoliroosjes ernaast.
 
Tip van FitChef
Garneer de spaghetti met wat chilivlokken als je van pittig houdt.



