Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Spaghetti met cottage cheese & broccoli

  • 20 minuten
  • 1 persoon
Spaghetti met cottage cheese & broccoli
476kcal Per persoon
Eiwitten
36g Eiwitten
Kh
54g Kh
Vetten
13g Vetten
Vezels
12g Vezels

Ingrediënten

  • 75 gram spaghetti, volkoren
  • 225 gram broccoliroosjes (diepvries)
  • 1 ei
  • 25 gram geraspte kaas, 30+
  • 1 theelepel Italiaanse kruiden, gedroogd (2 g)
  • 2 eetlepels cottage cheese (40 g)
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Kook de pasta in een pan met ruim kokend water met wat zout in 10-12 minuten beetgaar.
  2. Kook de broccoliroosjes in een pan met 4 cm kokend water in 4 minuten beetgaar.
  3. Klop in een kom het ei los met geraspte kaas, Italiaanse kruiden, cottage cheese en een paar eetlepels van het kookvocht van de spaghetti.
  4. Giet de pasta af en roer het eimengsel erdoor. Warm de spaghetti al roerend nog even door tot het mengsel bindt tot een lekkere saus. Giet de broccoli af.
  5. Serveer de spaghetti in een diep bord met de broccoliroosjes ernaast.

Tip van FitChef

Garneer de spaghetti met wat chilivlokken als je van pittig houdt.