Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Nieuw!

Spaghetti met falafel & pestosaus

  • 15 minuten
  • 1 persoon
Spaghetti met falafel & pestosaus
738kcal Per persoon
Eiwitten
29g Eiwitten
Kh
96g Kh
Vetten
26g Vetten
Vezels
23g Vezels

Ingrediënten

  • 75 gram spaghetti, volkoren
  • 5 falafel balletjes
  • 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
  • 250 gram tuinerwten (diepvries)
  • 1 eetlepel groene pesto (15 g)
  • 50 ml kookzuivel
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Kook de spaghetti gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de falafel doormidden.
  2. Verwarm de olie in een pan. Voeg de gehalveerde balletjes toe en bak deze zo’n 4 minuten. Voeg vervolgens de tuinerwten, pesto en kookzuivel toe en verwarm dit nog 3 minuten mee.
  3. Giet de spaghetti af en roer dit door de pan met saus en tuinerwten.
  4. Serveer de spaghetti in een diep bord en breng op smaak met peper en zout.

Tip van FitChef

Voeg eens wat cherrytomaten toe of garneer met verse basilicum.