Nieuw!
Spaghetti met falafel & pestosaus
Spaghetti met falafel & pestosaus
738kcal Per persoon
29g Eiwitten
96g Kh
26g Vetten
23g Vezels
Ingrediënten
- 75 gram spaghetti, volkoren
- 5 falafel balletjes
- 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
- 250 gram tuinerwten (diepvries)
- 1 eetlepel groene pesto (15 g)
- 50 ml kookzuivel
Zo maak je dit recept
- Kook de spaghetti gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de falafel doormidden.
- Verwarm de olie in een pan. Voeg de gehalveerde balletjes toe en bak deze zo’n 4 minuten. Voeg vervolgens de tuinerwten, pesto en kookzuivel toe en verwarm dit nog 3 minuten mee.
- Giet de spaghetti af en roer dit door de pan met saus en tuinerwten.
- Serveer de spaghetti in een diep bord en breng op smaak met peper en zout.
Tip van FitChef
Voeg eens wat cherrytomaten toe of garneer met verse basilicum.