Spaghetti met kabeljauw & pesto

Premium

Start met je eerste weekmenu!

  • 20 minuten
  • 1 persoon
579kcal Per persoon
Eiwit
40g Eiwit
Koolhydraten
56g Koolhydraten
Vet
22g Vet
Voedingsvezel
9g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 75 gram spaghetti, volkoren
  • 1 kabeljauwfilet (diepvries) (à ca. 100 g)
  • 2 theelepels groene pesto
  • 3 tomaten
  • 1 eetlepel (olijf)olie
  • 30 gram geraspte kaas, 30+
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Bereid de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  3. Leg de kabeljauw op de braadslee en verdeel de helft van de pesto over de vis. Snijd de tomaten doormidden en leg naast de vis met het snijvlak naar boven. Bestrooi de tomaten met peper en zout. Sprenkel de olie over de tomaten. Verwarm de vis en de tomaten 15 minuten in de oven of totdat de vis gaar is.
  4. Giet de pasta af en vang een kopje kookvocht op. Schep de tomaten met de rest van de pesto door de pasta en voeg eventueel wat kookvocht toe. Bestrooi de pasta met de geraspte kaas en serveer met de vis.