Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Nieuw!

Spaghetti met kip & spinazie

  • 15 minuten
  • 1 persoon
Spaghetti met kip & spinazie
605kcal Per persoon
Eiwitten
47g Eiwitten
Kh
60g Kh
Vetten
20g Vetten
Vezels
13g Vezels

Ingrediënten

  • 75 gram spaghetti, volkoren
  • 5 zongedroogde tomaten
  • 1 teen knoflook (5 g)
  • 8 cherry tomaten
  • 125 gram kipfilet
  • 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
  • 100 gram spinazie
  • 1 theelepel Italiaanse kruiden, gedroogd (2 g)
  • 1 snufje chilipoeder (1 g)
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Kook de spaghetti gaar volgens de verpakking.
  2. Snijd de zongedroogde tomaatjes in stukjes. Snijd de knoflook fijn. Halveer de cherrytomaatjes. Snijd de kipfilet in blokjes.
  3. Verhit de olie in een pan. Voeg de kipfilet toe en bak dit 4 minuten. Voeg de knoflook en zongedroogde tomaatjes toe en bak dit 2 minuten mee. Voeg vervolgens de cherrytomaatjes met de spinazie toe. Bak dit 2 minuten tot de spinazie is geslonken. Breng op smaak met de Italiaanse kruiden, chilipoeder, peper en zout. Roer goed door.
  4. Giet de spaghetti af en voeg dit toe aan de pan met kip. Meng alles goed door elkaar.
  5. Serveer de spaghetti in een diep bord.

Tip van FitChef

Lekker met verse basilicum.