Nieuw!
Spaghetti met kip & spinazie
Spaghetti met kip & spinazie
605kcal Per persoon
47g Eiwitten
60g Kh
20g Vetten
13g Vezels
Ingrediënten
- 75 gram spaghetti, volkoren
- 5 zongedroogde tomaten
- 1 teen knoflook (5 g)
- 8 cherry tomaten
- 125 gram kipfilet
- 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
- 100 gram spinazie
- 1 theelepel Italiaanse kruiden, gedroogd (2 g)
- 1 snufje chilipoeder (1 g)
Zo maak je dit recept
- Kook de spaghetti gaar volgens de verpakking.
- Snijd de zongedroogde tomaatjes in stukjes. Snijd de knoflook fijn. Halveer de cherrytomaatjes. Snijd de kipfilet in blokjes.
- Verhit de olie in een pan. Voeg de kipfilet toe en bak dit 4 minuten. Voeg de knoflook en zongedroogde tomaatjes toe en bak dit 2 minuten mee. Voeg vervolgens de cherrytomaatjes met de spinazie toe. Bak dit 2 minuten tot de spinazie is geslonken. Breng op smaak met de Italiaanse kruiden, chilipoeder, peper en zout. Roer goed door.
- Giet de spaghetti af en voeg dit toe aan de pan met kip. Meng alles goed door elkaar.
- Serveer de spaghetti in een diep bord.
Tip van FitChef
Lekker met verse basilicum.