Nieuw!
Spaghetti met pompoen, pastinaak & geitenkaas
Spaghetti met pompoen, pastinaak & geitenkaas
603kcal Per persoon
24g Eiwitten
72g Kh
24g Vetten
14g Vezels
Ingrediënten
- 75 gram spaghetti, volkoren
- 1 ui
- 1 pastinaak
- 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
- 150 gram pompoenstukjes
- 1 theelepel tijm, gedroogd (2 g)
- 50 ml kookzuivel
- 40 gram geitenkaas bolletjes
Zo maak je dit recept
- Kook de spaghetti gaar volgens de verpakking.
- Snipper de ui. Schil de pastinaak en snijd deze in blokjes.
- Verwarm de olie in een pan en bak hierin de ui glazig in zo’n 3 minuten. Voeg dan de pastinaak, pompoenblokjes en tijm toe. Bak dit 3 minuten mee. Voeg vervolgens de kookzuivel met 50 ml water toe. Laat dit nog zo’n 7 minuten door sudderen tot de saus indikt en de groenten gaar zijn.
- Giet de spaghetti af en verdeel over een (diep) bord. Leg de romige groenten erop en verdeel de geitenkaas bolletjes erover. Breng op smaak met peper en zout.
Tip van FitChef
Garneer de spaghetti met verse peterselie of verse tijm.