Nieuw!
Spitskool salade met rosbief
Spitskool salade met rosbief
428kcal Per persoon
21g Eiwitten
20g Kh
29g Vetten
10g Vezels
Ingrediënten
- 100 gram wortel
- 1 rode paprika
- 1 ½ eetlepel mayonaise (30 ml)
- ½ eetlepel sojasaus (5 ml)
- ½ eetlepel (olijf)olie (5 ml)
- 1 limoen
- 200 gram spitskool, voorgesneden
- 4 plakken rosbief
Zo maak je dit recept
- Schaaf de wortel met een dunschiller in sliertjes. Snijd de paprika in reepjes.
- Maak in een kommetje een dressing van de mayonaise, sojasaus, olie en 1 eetlepel limoensap.
- Doe de spitskool in een kom en roer de dressing erdoor. Voeg de wortel en paprika toe en roer door elkaar. Breng op smaak met peper en zout.
- Doe de spitskoolsalade in een diep bord en verdeel de plakjes rosbief erover.
Tip van FitChef
1. Ook lekker om wat verse koriander of gehakte pinda’s over de spitskoolsalade te verdelen.
2. Bereid de salade in een afsluitbaar bakje om deze gemakkelijk mee te nemen.