Stamppotje met spruitjes & geitenkaas

Premium

Start met je eerste weekmenu!

  • 20 minuten
  • 1 persoon
440kcal Per persoon
Eiwit
21g Eiwit
Koolhydraten
60g Koolhydraten
Vet
13g Vet
Voedingsvezel
13g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 250 gram aardappelen, iets kruimig
  • 150 gram spruitjes (diepvries)
  • 3 schijfjes verse geitenkaas
  • 5 cherry tomaten
  • 50 ml halfvolle melk
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Schil de aardappels en snijd in stukken.
  2. Giet in een grote pan zoveel water dat de aardappels onder staan. Kook ze op matig vuur in 18 minuten gaar.
  3. Bereid de spruitjes volgens de bereidingswijzen op de verpakking.
  4. Brokkel de geitenkaas in kleine stukjes. Snijd de tomaatjes in partjes.
  5. Giet de aardappelen af en stamp met melk tot een puree. Schep de spruitjes en de geitenkaas erdoor en warm de stamppot nog even op.
  6. Verdeel de tomaatjes over de stamppot. Breng op smaak met peper en zout.

Benodigdheden

  • Stamper

Tip van FitChef

Ook lekker met zongedroogde tomaatjes.