Weekmenu's op maat!

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Stevige Italiaanse maaltijdsoep met cannellini bonen

  • 20 minuten
  • 1 persoon
Stevige Italiaanse maaltijdsoep met cannellini bonen
320kcal Per persoon
Eiwit
20g Eiwit
Koolhydraten
33g Koolhydraten
Vet
12g Vet
Voedingsvezel
18g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • ½ blokje groentebouillon
  • 200 gram cannellini bonen
  • 125 gram champignons
  • 1 eetlepel (olijf)olie
  • 1 theelepel tijm, gedroogd
  • 250 gram roerbakgroente
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Breng het bouillon blokje met 300 ml water aan de kook.
  2. Spoel de bonen met water in een zeef. Snijd de champignons in parten.
  3. Verhit de olie in een soeppan en bak de champignons met de tijm 3 minuten aan. Voeg de bouillon en de roerbakgroente toe, breng aan de kook en laat 10 minuten zachtjes koken. 
  4. Giet de cannellini bonen af en voeg toe aan de soep. Laat nog 5 minuten koken en breng op smaak met peper en zout.

Tip van FitChef

Lekker met volkoren stokbrood.