Tabouleh van bloemkoolrijst met champignons & paprika
Tabouleh van bloemkoolrijst met champignons & paprika
348kcal Per persoon
10g Eiwitten
54g Kh
11g Vetten
9g Vezels
Ingrediënten
- 100 gram champignons
- 1 rode paprika
- 50 gram rozijnen
- 1 eetlepel (olijf)olie
- 200 gram bloemkoolrijst
Zo maak je dit recept
- Snijd de champignons doormidden en de paprika in lange repen.
- Overgiet de rozijnen in een kom met lauwwarm water en laat dit een paar minuten wellen.
- Verwarm in een hapjespan de olijfolie en bak de bloemkoolrijst met de champignons en de paprika 3 minuten. Schep de groenten in een kom en breng op smaak met peper en zout.
- Giet de rozijnen af in een zeef en schep ze door de tabouleh.
Tip van FitChef
Het is lekker om veel fijngesneden, verse peterselie door de tabouleh te doen.