Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Tabouleh van bloemkoolrijst met champignons & paprika

  • 10 minuten
  • 1 persoon
Tabouleh van bloemkoolrijst met champignons & paprika
348kcal Per persoon
Eiwitten
10g Eiwitten
Kh
54g Kh
Vetten
11g Vetten
Vezels
9g Vezels

Ingrediënten

  • 100 gram champignons
  • 1 rode paprika
  • 50 gram rozijnen
  • 1 eetlepel (olijf)olie
  • 200 gram bloemkoolrijst
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Snijd de champignons doormidden en de paprika in lange repen.
  2. Overgiet de rozijnen in een kom met lauwwarm water en laat dit een paar minuten wellen.
  3. Verwarm in een hapjespan de olijfolie en bak de bloemkoolrijst met de champignons en de paprika 3 minuten. Schep de groenten in een kom en breng op smaak met peper en zout.
  4. Giet de rozijnen af in een zeef en schep ze door de tabouleh.

Tip van FitChef

Het is lekker om veel fijngesneden, verse peterselie door de tabouleh te doen.