Taco's met pangasiusfilet & paprikareepjes
Taco's met pangasiusfilet & paprikareepjes
428kcal Per persoon
29g Eiwitten
24g Kh
24g Vetten
2g Vezels
Ingrediënten
- 1 pangasiusfilet (diepvries) (à ca. 135 g)
- 1 rode paprika
- 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
- 2 theelepels komijnpoeder (4 g)
- 3 eetlepels ricotta (60 g)
- 2 taco's (schelpen)
Zo maak je dit recept
- Verwarm de oven voor op 180 (°C).
- Laat de vis in een vergiet ontdooien en spoel af met koud water.
- Verwarm de taco's 5 minuten in de voorverwarmde oven.
- Snijd de vis in stukken en de paprika in reepjes.
- Verwarm de olie in de pan en bak de vis 2 minuten. Voeg de paprikareepjes en het komijnpoeder, zout en peper naar smaak toe. Voeg een scheutje water toe en bak op zacht vuur nog 5 minuten totdat alles warm en gaar is.
- Maak een sausje van de ricotta, peper en zout.
- Schep de vis met paprika eerst in de taco’s en verdeel het ricottasausje erover.
Tip van FitChef
Garneer deze taco's met verse groene kruiden als peterselie, dille of oregano.