Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Taco's met pangasiusfilet & paprikareepjes

  • 15 minuten
  • 1 persoon
Taco's met pangasiusfilet & paprikareepjes
428kcal Per persoon
Eiwitten
29g Eiwitten
Kh
24g Kh
Vetten
24g Vetten
Vezels
2g Vezels

Ingrediënten

  • 1 pangasiusfilet (diepvries) (à ca. 135 g)
  • 1 rode paprika
  • 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
  • 2 theelepels komijnpoeder (4 g)
  • 3 eetlepels ricotta (60 g)
  • 2 taco's (schelpen)
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Verwarm de oven voor op 180 (°C). 
  2. Laat de vis in een vergiet ontdooien en spoel af met koud water. 
  3. Verwarm de taco's 5 minuten in de voorverwarmde oven.
  4. Snijd de vis in stukken en de paprika in reepjes. 
  5. Verwarm de olie in de pan en bak de vis 2 minuten. Voeg de paprikareepjes en het komijnpoeder, zout en peper naar smaak toe. Voeg een scheutje water toe en bak op zacht vuur nog 5 minuten totdat alles warm en gaar is. 
  6. Maak een sausje van de ricotta, peper en zout. 
  7. Schep de vis met paprika eerst in de taco’s en verdeel het ricottasausje erover.

Tip van FitChef

Garneer deze taco's met verse groene kruiden als peterselie, dille of oregano.