Weekmenu's op maat!

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Tomaat & geitenkaassalade

  • 5 minuten
  • 1 persoon
Tomaat & geitenkaassalade
217kcal Per persoon
Eiwit
11g Eiwit
Koolhydraten
10g Koolhydraten
Vet
15g Vet
Voedingsvezel
4g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • ½ rode ui
  • 2 tomaten
  • 2 schijfjes verse geitenkaas
  • 40 gram ricotta
  • 5 zwarte olijven
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Snipper de ui en snijd de tomaten in plakjes. 
  2. Verbrokkel de geitenkaas en meng met de ricotta. 
  3. Verdeel de plakjes tomaat op een bord. Leg de geitenkaas op de tomaat en bestrooi met ui, olijven en zwarte peper.

Tip van FitChef

Lunch je onderweg? Neem de tomaat- en geitenkaassalade mee in een afsluitbaar bakje.