Weekmenu's op maat!

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Nieuw!

Varkensfiletlapje met krieltjes & mosterdsaus

  • 15 minuten
  • 1 persoon
Varkensfiletlapje met krieltjes & mosterdsaus
502kcal Per persoon
Eiwit
39g Eiwit
Koolhydraten
36g Koolhydraten
Vet
23g Vet
Voedingsvezel
11g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 150 gram krieltjes
  • 200 gram sperziebonen (diepvries)
  • 1 eetlepel (olijf)olie
  • 1 varkensfiletlapje (à ca. 130 g)
  • 1,5 eetlepel zuivelspread
  • 1 theelepel mosterd
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Halveer de krieltjes en kook ze in een pan met water in 8-10 minuten beetgaar.
  2. Kook de sperziebonen in een andere pan met water beetgaar in zo’n 7 minuten.
  3. Verwarm de olie in een koekenpan en bak hierin het varkensfiletlapje gaar in 10 minuten.
  4. Maak ondertussen de mosterdsaus door de zuivelspread met 2 eetlepels water en de mosterd in een steelpannetje door elkaar te roeren en kort te verwarmen.
  5. Serveer het varkensfiletlapje met de krieltjes, sperziebonen en de mosterdsaus. Breng op smaak met peper en zout.