Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Nieuw!

Varkensfiletlapje met krieltjes & mosterdsaus

  • 15 minuten
  • 1 persoon
Varkensfiletlapje met krieltjes & mosterdsaus
502kcal Per persoon
Eiwitten
39g Eiwitten
Kh
36g Kh
Vetten
23g Vetten
Vezels
11g Vezels

Ingrediënten

  • 150 gram krieltjes
  • 200 gram sperziebonen (diepvries)
  • 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
  • 1 varkensfiletlapje (à ca. 130 g)
  • 1 ½ eetlepel zuivelspread (30 g)
  • 1 theelepel mosterd (10 g)
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Halveer de krieltjes en kook ze in een pan met water in 8-10 minuten beetgaar.
  2. Kook de sperziebonen in een andere pan met water beetgaar in zo’n 7 minuten.
  3. Verwarm de olie in een koekenpan en bak hierin het varkensfiletlapje gaar in 10 minuten.
  4. Maak ondertussen de mosterdsaus door de zuivelspread met 2 eetlepels water en de mosterd in een steelpannetje door elkaar te roeren en kort te verwarmen.
  5. Serveer het varkensfiletlapje met de krieltjes, sperziebonen en de mosterdsaus. Breng op smaak met peper en zout.