Nieuw!
Varkensfiletlapje met krieltjes & mosterdsaus
Varkensfiletlapje met krieltjes & mosterdsaus
502kcal Per persoon
39g Eiwitten
36g Kh
23g Vetten
11g Vezels
Ingrediënten
- 150 gram krieltjes
- 200 gram sperziebonen (diepvries)
- 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
- 1 varkensfiletlapje (à ca. 130 g)
- 1 ½ eetlepel zuivelspread (30 g)
- 1 theelepel mosterd (10 g)
Zo maak je dit recept
- Halveer de krieltjes en kook ze in een pan met water in 8-10 minuten beetgaar.
- Kook de sperziebonen in een andere pan met water beetgaar in zo’n 7 minuten.
- Verwarm de olie in een koekenpan en bak hierin het varkensfiletlapje gaar in 10 minuten.
- Maak ondertussen de mosterdsaus door de zuivelspread met 2 eetlepels water en de mosterd in een steelpannetje door elkaar te roeren en kort te verwarmen.
- Serveer het varkensfiletlapje met de krieltjes, sperziebonen en de mosterdsaus. Breng op smaak met peper en zout.