Nieuw!
Wokgroenten met champignons & tartaar
Wokgroenten met champignons & tartaar
381kcal Per persoon
28g Eiwitten
11g Kh
25g Vetten
11g Vezels
Ingrediënten
- 125 gram champignons
- 1 teen knoflook (5 g)
- 1 ½ eetlepel (olijf)olie (15 ml)
- 250 gram Chinese wokgroenten
- ½ theelepel komijnpoeder (1 g)
- ½ theelepel kurkuma (1 g)
- 1 rundertartaar
Zo maak je dit recept
- Snijd de champignons in vieren. Pers het teentje knoflook.
- Verwarm de helft van de olie in een pan. Fruit het teentje knoflook kort en voeg dan de champignons toe. Bak deze 3 minuten op hoog vuur. Voeg de wokgroente toe samen met komijn, kurkuma en peper en zout naar smaak en bak dit 4-6 minuten mee op middelhoog vuur.
- Verwarm de andere helft van de olie in een pan en bak de tartaar in 5-6 minuten goudbruin.
- Serveer de wokschotel met de tartaar.
Tip van FitChef
Zin in wat meer pit? Snijd dan een half rood pepertje fijn en bak dit even mee.