Weekmenu's op maat!

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Nieuw!

Wokgroenten met champignons & tartaar

  • 15 minuten
  • 1 persoon
Wokgroenten met champignons & tartaar
381kcal Per persoon
Eiwit
28g Eiwit
Koolhydraten
11g Koolhydraten
Vet
25g Vet
Voedingsvezel
11g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 125 gram champignons
  • 1 teen knoflook
  • 1,5 eetlepel (olijf)olie
  • 250 gram Chinese wokgroenten
  • ½ theelepel komijnpoeder
  • ½ theelepel kurkuma
  • 1 rundertartaar
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Snijd de champignons in vieren. Pers het teentje knoflook.
  2. Verwarm de helft van de olie in een pan. Fruit het teentje knoflook kort en voeg dan de champignons toe. Bak deze 3 minuten op hoog vuur. Voeg de wokgroente toe samen met komijn, kurkuma en peper en zout naar smaak en bak dit 4-6 minuten mee op middelhoog vuur.
  3. Verwarm de andere helft van de olie in een pan en bak de tartaar in 5-6 minuten goudbruin.
  4. Serveer de wokschotel met de tartaar.

Tip van FitChef

Zin in wat meer pit? Snijd dan een half rood pepertje fijn en bak dit even mee.