Nieuw!
Wrap met kalkoenfilet en kerrie-koolsalade
Wrap met kalkoenfilet en kerrie-koolsalade
360kcal Per persoon
15g Eiwitten
33g Kh
19g Vetten
4g Vezels
Ingrediënten
- 50 gram witte kool, gesneden
- 50 gram wortel julienne
- 1 eetlepel Griekse yoghurt (10% vet) (15 ml)
- 1 eetlepel mayonaise (20 ml)
- 1 theelepel honing (8 g)
- ½ theelepel kerriepoeder (1 g)
- 1 snufje chilipoeder (1 g)
- 1 tortilla wrap, meergranen
- 3 plakken kalkoenfilet (vleeswaar)
Zo maak je dit recept
- Doe de witte kool en wortel julienne samen in een kom.
- Maak in een klein schaaltje een dressing van de yoghurt, mayonaise, honing, kerrie- en chilipoeder. Roer dit door de koolsalade. Breng op smaak met peper en zout.
- Beleg de wrap met de plakken kalkoenfilet en verdeel de koolsalade erover.
- Rol de wrap op en serveer op een bord.
Tip van FitChef
1. Verpak de wrap in folie om deze gemakkelijk mee te kunnen nemen.
2. Ook lekker met wat rozijnen door de koolsalade.