Weekmenu's op maat!

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Nieuw!

Wrap met kalkoenfilet en kerrie-koolsalade

  • 5 minuten
  • 1 persoon
Wrap met kalkoenfilet en kerrie-koolsalade
357kcal Per persoon
Eiwit
15g Eiwit
Koolhydraten
33g Koolhydraten
Vet
19g Vet
Voedingsvezel
4g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 50 gram witte kool, gesneden
  • 50 gram wortel julienne
  • 1 eetlepel Griekse yoghurt (10% vet)
  • 1 eetlepel mayonaise
  • 1 theelepel honing
  • ½ theelepel kerriepoeder
  • 1 snufje chilipoeder
  • 1 tortilla wrap, meergranen
  • 3 plakken kalkoenfilet (vleeswaar)
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Doe de witte kool en wortel julienne samen in een kom.
  2. Maak in een klein schaaltje een dressing van de yoghurt, mayonaise, honing, kerrie- en chilipoeder. Roer dit door de koolsalade. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Beleg de wrap met de plakken kalkoenfilet en verdeel de koolsalade erover.
  4. Rol de wrap op en serveer op een bord.

Tip van FitChef

1. Verpak de wrap in folie om deze gemakkelijk mee te kunnen nemen.
2. Ook lekker met wat rozijnen door de koolsalade.