Nieuw!
Wrap met zoete aardappel, zuurkool & kip kerrie
Wrap met zoete aardappel, zuurkool & kip kerrie
445kcal Per persoon
29g Eiwitten
52g Kh
13g Vetten
7g Vezels
Ingrediënten
- 125 gram zoete aardappel
- 100 gram kipfilet
- 100 gram zuurkool
- 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
- 1 theelepel kerriepoeder (2 g)
- 1 tortilla wrap, meergranen
Zo maak je dit recept
- Schil de zoete aardappel en snijd in gelijke blokjes. Kook deze vervolgens in een pan met water in circa 12 minuten gaar.
- Snijd ondertussen de kipfilet in dunne reepjes. Laat de zuurkool uitlekken in een vergiet.
- Verwarm de olie in een pan. Bak hierin de kipstukjes met de kerriepoeder gaar in 5 minuten. Voeg hierna de uitgelekte zuurkool toe en bak nog 2 minuten mee.
- Giet ondertussen de aardappels af en pureer ze grof met een stamper of vork.
- Smeer de aardappelpuree over de tortilla. Verdeel de zuurkool en kipfilet over één zijde. Breng op smaak met peper en zout. Rol de de tortilla vervolgens op.
- Warm de wrap nog even op in een droge koekenpan.
Tip van FitChef
Strooi verse koriander over de wrap.