Wrap pizza met tonijn
Ingrediënten
- 160 gram tonijn uit blik, in water
- 1 rode ui
- 15 cherry tomaten
- 1 tortilla wrap, meergranen
- 40 gram geraspte kaas, 30+
Jouw favoriete gerecht hoef je helemaal niet te missen. Deze wrap pizza met tonijn mag dan wel veel minder kilocalorieën hebben dan de echte Italiaanse pizza, de smaak is net zo lekker! En kun je er nou geen genoeg van krijgen? Dan hebben we ook nog deze wrap pizza met feta en achterham voor je. Net zo lekker en ook snel klaar te maken.
Zo maak je dit recept
- Verwarm de oven voor op 220 °C.
- Giet de tonijn af in een vergiet. Snijd de ui in ringen.
- Snijd de cherrytomaten doormidden. Schep ⅓ van de tomaten in een hoge kom en pureer ze met de staafmixer tot een sausje. Breng op smaak met peper en zout.
- Bestrijk de wrap met het tomatensausje. Beleg vervolgens met de uiringen, de rest van de tomaten en de tonijn. Bestrooi met de geraspte kaas.
- Bak de wrap pizza in 8 minuten goudbruin en gaar.
Benodigdheden:
- Staafmixer
Tip van FitChef
1. Heb je geen staafmixer? Snijd de tomaten voor op de wrap pizza in heel kleine blokjes.
2. Lekker met een frisse salade met gemengde sla, tomaat en rode ui. Maak een makkelijke dressing van 1 eetlepel olijfolie en een theelepel citroensap (of witte wijnazijn) met een mespuntje mosterd. Breng op smaak met peper en zout.