Weekmenu's op maat!

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Wrap pizza met tonijn

  • 15 minuten
  • 1 persoon
Wrap pizza met tonijn
489kcal Per persoon
Eiwit
56g Eiwit
Koolhydraten
36g Koolhydraten
Vet
14g Vet
Voedingsvezel
7g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 160 gram tonijn uit blik, in water
  • 1 rode ui
  • 15 cherry tomaten
  • 1 tortilla wrap, meergranen
  • 40 gram geraspte kaas, 30+
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C.
  2. Giet de tonijn af in een vergiet. Snijd de ui in ringen.
  3. Snijd de cherrytomaten doormidden. Schep ⅓ van de tomaten in een hoge kom en pureer ze met de staafmixer tot een sausje. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Bestrijk de wrap met het tomatensausje. Beleg vervolgens met de uiringen, de rest van de tomaten en de tonijn. Bestrooi met de geraspte kaas.
  5. Bak de wrappizza in 8 minuten goudbruin en gaar.

Benodigdheden

  • Staafmixer

Tip van FitChef

1. Heb je geen staafmixer? Snijd de tomaten voor op de wrappizza in heel kleine blokjes.
2. Lekker met een frisse salade met gemengde sla, tomaat en rode ui. Maak een makkelijke dressing van 1 eetlepel olijfolie en een theelepel citroensap (of witte wijnazijn) met een mespuntje mosterd. Breng op smaak met peper en zout.