Nieuw!
Wraps met pindakaas, kalkoenfilet & ananas salsa
Wraps met pindakaas, kalkoenfilet & ananas salsa
786kcal Per persoon
40g Eiwitten
73g Kh
37g Vetten
14g Vezels
Ingrediënten
- 100 gram ananas stukjes (diepvries)
- 100 gram wortel
- ¼ komkommer
- 1 rode paprika
- ½ rode ui
- 2 tortilla wraps, meergranen
- 3 eetlepels pindakaas (60 g)
- 4 plakken kalkoenfilet (vleeswaar)
- 1 handje gemengde sla (30 g)
Zo maak je dit recept
- Laat de ananasblokjes ontdooien.
- Was de wortel en maak er met een dunschiller dunne sliertjes van. Snijd de komkommer en paprika in blokjes. Snipper de ui. Snijd de ananas in kleinere blokjes.
- Meng de komkommer, ananas, paprika en ui in een schaaltje.
- Besmeer beide wraps met de pindakaas en leg de plakjes kalkoenfilet erop. Verdeel de sla erover en schep de ananassalsa met de wortel in het midden van de wraps. Breng op smaak met peper en zout. Rol de wraps op.
Tip van FitChef
Verpak de wraps in zilverfolie, doe ze in een afsluitbaar bakje en neem ze met je mee!