Nieuw!
Spaghetti met boerenkool, pompoen & geitenkaas
Spaghetti met boerenkool, pompoen & geitenkaas
455kcal Per persoon
25g Eiwitten
58g Kh
14g Vetten
10g Vezels
Ingrediënten
- 75 gram spaghetti, volkoren
- 200 gram pompoenstukjes
- 100 gram boerenkool (diepvries)
- 3 schijfjes verse geitenkaas
Hoera voor de herfst! Want dan kunnen we weer genieten van deze heerlijke Hollandse spaghetti met boerenkool, pompoen en geitenkaas. Dit gerecht ziet er onwijs lekker uit en je maakt het al klaar in een kwartier met maar 4 ingrediënten. Supersimpel, superlekker én het zit boordevol gezonde voedingsstoffen. Win-win-win! Wil je dit gerecht nu veel vaker eten, dan alleen in de herfst? Dat snappen we. Je kan dan pompoen uit de vriezer gebruiken, maar je kan de pompoenstukjes ook vervangen door champignons zoals in deze spaghetti met kip, champignons en boerenkool.
Zo maak je dit recept
- Kook de spaghetti gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de pompoenblokjes en boerenkool in één pan gaar in zo’n 6-8 minuten.
- Giet de spaghetti en groenten af. Roer de pompoen en boerenkool door de spaghetti. Verkruimel de schijfjes geitenkaas boven de spaghetti en roer door tot de geitenkaas zacht wordt. Breng op smaak met peper en zout.
- Serveer de spaghetti op een (pasta) bord.
Tip van FitChef
Ook lekker met verse boerenkool of een ander soort pasta.